We zorgen ervoor   dat zowel u als uw glimlach   stralend gezond blijven

We zorgen ervoor
dat zowel u als uw glimlach
stralend gezond blijven

 

Dag in dag uit vertrouwen miljoenen mensen over de hele wereld op Colgate om hun dag goed van start te laten gaan. Want met een goede mondverzorging zit u immers al op de goede weg.

De basis van dit vertrouwen ligt bij onze keuze wat de bestanddelen betreft

Maar eerst iets anders... Elk bestanddeel dat we gebruiken is volkomen veilig voor u, uw gezin en het milieu. We weten dit omdat we elk bestanddeel zorgvuldig testen, in elke fase van de productiecyclus - van het ontwikkelingslaboratorium tot in de winkel en zelfs tot uw badkamer thuis.

Naarmate de technologie verandert, is ons team van wetenschappers voortdurend op zoek naar bestanddelen van topkwaliteit - om deze met passie en doelgericht te verwerken.

Betere ingrediënten voor u én de planeet.

Betere ingrediënten voor u én de planeet.
Vegan

VEGAN

Het overgrote deel van onze producten zijn veganistisch in dat ze geen dierlijke ingrediënten noch dierlijke bijproducten bevatten, en er geen technische hulpstoffen toegepast worden voor de verwerking ervan.

 

SUIKERVRIJ

SUIKERVRIJ

We voegen geen suiker toe aan onze producten.
We gebruiken suikervervangers of kunstmatige en natuurlijke zoetstoffen om de smaak te verbeteren.

 

 

GLUTENVRIJ

GLUTENVRIJ

Onze producten zijn vrij van gluten die voorkomen in granen zoals tarwe, rogge en gerst.

 

Verantwoord vervaardigd

Verantwoord vervaardigd

We beschermen zowel de mens als de planeet. Onze wereldwijde productielocaties zijn veilige werkplekken voor al onze werknemers en teams. Bovendien zijn we intussen goed op weg om een afvalvrij bedrijf te worden en boeken we grote vooruitgang op het gebied van energie- en waterefficiëntie.

Meer informatie

 

Ontdek wat er in onze producten zit.

Ja, sommige van onze bastanddelen zijn niet makkelijk hardop te zeggen, maar ze zijn er allemaal voor een goede reden: om u en uw glimlach stralend en gezond te houden.

ONTDEK WAT ELK INGREDIËNT DOET

Ontdek wat er in onze producten zit.

Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om de Colgate-ervaring nog meer te versterken. Dit betekent dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe ingrediënten en formuleringen die dezelfde of betere voordelen bieden zonder ooit aan kwaliteit in te boeten.

LEES MEER OVER ONS VEILIGHEIDSBELEID INZAKE PRODUCTSAMENSTELLINGEN EN BESTANDDELEN