Iedereen elke dag weer optimistisch stemmen

Onze missie

Iedereen elke dag weer
optimistisch stemmen

We geloven in 'een toekomst om over te glimlachen' die aan iedereen toebehoort

Het aansturen van optimisme houdt in dat we ons iedere dag weer voor de volle 100% inzetten om een gezondere planeet op te bouwen en een glimlach op ieders gezicht te mogen toveren.

De kracht van optimisme

Optimistisch ingesteld zijn lijkt vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. In een positieve instelling schuilt echter een kracht waarmee je het roer van je leven in eigen hand kunt nemen. We delen levensechte verhalen van diegenen die de moed hebben gevonden om elke dag opnieuw al glimlachend te beleven en die zich steeds hebben ingezet om van de wereld een betere plek te maken. Put hier inspiratie uit om hetzelfde te bereiken!

Doorheen onze positieve betrokkenheid en bekrachtiging sturen we iedereen aan op een optimale mondhygiëne

Iedereen heeft recht op een stralende en gezonde glimlach. Daarom zetten we ons in om de standaardnormen voor een goede mondhygiëne verder door te trekken, waar ook. Samen met onze experts leren kinderen reeds van jongs af aan hoe de juiste mondverzorgingsgewoontes vast te leggen, om zo een gezonde mondhygiëne de nodige impuls te geven.

Het toegankelijk maken van een goede mondverzorging

We hebben wereldwijd voortvarende initiatieven ontplooid, zodanig dat de nodige informatie en hulpmaterialen m.b.t. een goede mondhygiëne toegankelijk is voor iedereen. Ook zodat iedereen, waar dan ook, hun beste glimlach tevoorschijn kan toveren.

Meer in de detail

Een betere, mooiere toekomst voor onze planeet

We zijn continu op zoek naar verbeterde en duurzamere manieren voor de vervaardiging van onze productverpakkingen, en dit slaat ook op een verminderd gebruik van plastic en water, met een zo min mogelijke verspilling en afval als gevolg. Een gezonde planeet tovert immers, als van nature, een gezonde glimlach tevoorschijn bij ieder van ons.

Meer informatie

De recycleerbare tube tandpasta, de eerste van zijn soort

DUURZAAMHEID

De recycleerbare tube tandpasta, de eerste van zijn soort

 

Wat jij hier zoal uit kunt halen

Wat jij hier zoal uit kunt halen

We zijn transparant over de producten die jij in huis haalt, gaande van veganistische formules en bijzondere ingrediënten tot de materialen van waaruit onze duurzame verpakkingen vervaardigd zijn.

Meer informatie

Dental experts

MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTS

Ons team zorgt ervoor dat ook u steeds weer een stralende glimlach tevoorschijn tovert

Ons team van deskundige 'smile-makers' weet als geen ander wat u precies nodig heeft, en dit inzicht wordt weerspiegeld bij elke stap die we ondernemen en verwerkt in elk product dat we ontwikkelen.

 

Maak kennis met ons team