Colgate Total toothpaste and oral care products closing navigation symbol
Menu

NIEUWE SANEX ADVANCED ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN OM DESKUNDIGE
VERZORGINGSPRODUCTEN TE BIEDEN VOOR SPECIFIEKE HUIDBEHOEFTEN

KLINISCH BEWEZEN RESULTATEN
Sanex Advanced Logo

NIEUWE SANEX ADVANCED

DermoRepair

WIST JE DAT LANG HEET DOUCHEN, EXTREME WEERSOMSTANDIGHEDEN OF LAGE LUCHTVOCHTIGHEID JE HUID KUNNEN BESCHADIGEN?

Hoe goed je ook voor je huid zorgt, haar gezondheid wordt door tal van zaken beïnvloed.  Blootstelling aan externe factoren zoals zon, ontharen, droge lucht of lang en heet douchen zijn allemaal factoren die invloed kunnen hebben op de natuurlijke pH-waarde van de huid, wat dagelijks lichte huidbeschadigingen kan veroorzaken. De huid wordt droger en kwetsbaar en heeft speciale verzorging nodig.

De nieuwe Sanex Advanced DermoRepair producten helpen de natuurlijke pH waarde van je huid te herstellen, waardoor ze dag in, dag uit gezond blijft. Doordat je lekker in je vel zit, is een beschadigde, droge huid geen belemmering meer voor jouw dagelijks leven.

Sanex Advanced DermoRepair douchecrème helpt de pH en het hydratatieniveau van de huid te herstellen om kleine huidbeschadigingen te helpen repareren. De DermoRepair bodylotion en handcrème  herstellen de  beschermlaag en pH van de huid op intensieve wijze zodat de  conditie van de huid zichtbaar wordt verbeterd, en de  Sanex Advanced DermoRepair deodoranten werken effectief om kleine huidbeschadigingen te helpen repareren.

Combineer de producten binnen de DermoRepair range voor een optimaal  resultaat.

Sanex Advanced DermoRestore Gamma
Sanex Advanced DermoRestore Bodylotion

Sanex Advanced DermoRepair Bodylotion

Verbetert de huidconditie aanzienlijk

Blootstelling aan externe agressies zoals de zon, ontharing, lage luchtvochtigheid of lang douchen kunnen de huid licht beschadigen en de pH waarde van de huid verstoren, waardoor ze droog en kwetsbaar wordt. Sanex Advanced DermoRepair bodylotion bevat Activ Restore Complex en Allantoïne om het hydratatieniveau van de huid te herstellen en om de natuurlijke pH waarde van de huid in balans te brengen. De huid wordt gehydrateerd en voelt weer comfortabel aan.

Klinisch bewezen resulaten en dermatologisch getest.

Sanex Advanced DermoRestore Douchegel

Sanex Advanced DermoRepair Douchecrème

Herstelt de natuurlijke pH en hydratatie van de huid

Blootstelling aan externe agressies zoals zon, ontharen, droge lucht en lang douchen kunnen de pH van de huid verstoren, waardoor de huid droger en kwetsbaar wordt. Sanex Advanced DermoRepair douchecrème helpt de pH en het hydratatieniveau van de huid herstellen om kleine huidbeschadigingen, veroorzaakt door externe factoren, te helpen repareren.

Klinisch bewezen resulaten en dermatologisch getest.

Sanex Advanced DermoRestore handcrème

Sanex Advanced DermoRepair Handcrème

Repareert de droge huid intensief

Blootstelling aan externe agressies zoals de zon, ontharing, lage luchtvochtigheid of lang douchen kunnen de huid licht beschadigen en de pH waarde van de huid verstoren, waardoor ze droog en kwetsbaar wordt. Sanex Advanced DermoRepair handcrème bevat Activ Restore Complex en Allantoïne om het hydratatieniveau van de huid te herstellen en om de natuurlijke pH waarde van de huid in balans te brengen. De huid wordt gehydrateerd en voelt weer comfortabel aan.

Klinisch bewezen resulaten en dermatologisch getest.

Sanex Advanced DermoRestore anti-transpirant Roller

Sanex Advanced DermoRepair Deodorant Roller

Helpt dagelijkse lichte huidbeschadingen te herstellen

Externe factoren als strakke kleding of ontharing kunnen de pH van de huid verhogen en het hydratatieniveau verlagen, waardoor kleine huidbeschadigingen ontstaan. Sanex Advanced DermoRepair 24h Deoroller helpt bij het repareren van dagelijkse kleine huidbeschadigingen.

De deodorant beschermt 24 uur lang tegen lichaamsgeuren en transpiratie en herstelt de pH en het hydratatieniveau van de huid.

Klinisch bewezen resulaten en dermatologisch getest.

Sanex Advanced DermoRepair Deodorant Spray

Sanex Advanced DermoRepair Deodorant Spray

Helpt dagelijks lichte huidbeschadigingen te herstellen

Externe factoren als strakke kleding of ontharen kunnen de pH van de huid verhogen en het hydratatieniveau verlagen, waardoor kleine huidbeschadigingen ontstaan. Sanex Advanced DermoRepair 24h Deospray helpt bij het repareren van dagelijkse kleine huidbeschadigingen.

De deodorant beschermt 24 uur lang tegen lichaamsgeuren en transpiratie en herstelt de pH en het hydratatieniveau van de huid.

Klinisch bewezen resulaten en dermatologisch getest.