Colgate Total toothpaste and oral care products closing navigation symbol
Menu

NIEUWE SANEX ADVANCED ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN OM DESKUNDIGE
VERZORGINGSPRODUCTEN TE BIEDEN VOOR SPECIFIEKE HUIDBEHOEFTEN

KLINISCH BEWEZEN RESULTATEN
Sanex Advanced Logo

NIEUWE SANEX ADVANCED

AtopiCare

96% zegt dat het extreme droogheid bestrijdt

Misschien ken je het wel. Je huid is erg droog en gevoelig en heeft de neiging om snel reactief te reageren of geïrriteerd te raken. Wat je misschien niet weet, is dat dit tekenen kunnen zijn van een atopische huid. Maar maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Een atopische huid is een veelvoorkomende huidconditie.

Er zijn een aantal belangrijke stappen die deel kunnen uitmaken van jouw huidverzorgingsroutine om zo je huid weer comfortabel te laten aanvoelen.

Stap 1 - Reinigen
Om te beginnen kun je een zachte en hypoallergene douchegel gebruiken, zoals de nieuwe Sanex Advanced AtopiCare douchecrème. Hierdoor blijft de huid zacht en schoon en wordt tegelijkertijd het risico op irritaties en gevoeligheid geminimaliseerd.

Stap 2 – Hydrateren
Hydrateer je huid regelmatig met behulp van een bodylotion met verzachtende ingrediënten, vooral na het douchen. Een gehydrateerde huid helpt de natuurlijke barrière van de huid in optimale conditie te houden. Je kunt de nieuwe Sanex Advanced AtopiCare bodylotion met verzachtende ingrediënten en huididentieke lipiden uitproberen. Het is klinisch bewezen dat het een droge, atopische huid vanaf het eerste gebruik kalmeert, en zorgt ervoor dat ze gedurende de dag comfortabel aanvoelt. 

Is effectief vanaf het eerste gebruik

Stap 3 – Vergeet de huid onder je oksels niet!
Als de huid onder je oksels ook gevoelig, reactief of atopisch is, gebruik dan een hypoallergene Sanex Advanced AtopiCare deodorant, voor bescherming tegen jeuk, een tintelend gevoel en irritatie.

Gebruik voor betere resultaten een combinatie van Sanex Advanced AtopiCare producten. 

Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen.

Sanex Advanced Atopiderm  Gamma
Sanex Advanced Atopiderm Douchegel

Sanex Advanced AtopiCare Douchecrème

Mild reinigend voor extra droge, reactieve en zelfs atopische huid

Sanex Advanced AtopiCare douchecrème met huid identieke lipiden en hydratanten helpt de droge, reactieve en zelfs atopische huid te kalmeren en te verzachten. De effectieve formule versterkt de beschermlaag van de huid, om zo droogheid te bestrijden en jeuk te verlichten.

Klinisch bewezen resulaten en dermatologisch getest.

Sanex Advanced Atopiderm Bodylotion

Sanex Advanced AtopiCare Bodylotion

Verzacht de droge, atopische huid al vanaf het eerste gebruik

De effectieve formule met huid identieke lipiden en hydratanten helpt de droge, reactieve en zelfs atopische huid te verzachten en te kalmeren.
De AtopiCare bodylotion helpt overgevoeligheid van de huid te verminderen en ernstige droogheid te bestrijden, waardoor de huid soepel en gehydrateerd aanvoelt.

Sanex Advanced Atopiderm handcrème

Sanex Advanced AtopiCare Handcrème

Verzacht de droge, atopische huid al vanaf het eerste gebruik

De effectieve formule met huid identieke lipiden en hydratanten helpt de droge, reactieve en zelfs atopische huid te verzachten en te kalmeren.
De AtopiCare handcrème helpt overgevoeligheid van de huid te verminderen en ernstige droogheid te bestrijden, waardoor de huid soepel en gehydrateerd aanvoelt.

Klinisch bewezen resulaten en dermatologisch getest.

Sanex Advanced Atopiderm anti-transpirant Roller

Sanex Advanced AtopiCare Deodorant Roller

Kalmeert de gevoelige huid en verzacht irritaties

De hypoallergene en alcoholvrije formule is verrijkt met huid identieke lipiden en verzachtende ingrediënten, om zo irritaties te kalmeren en overgevoeligheid te verzachten. De deodorant roller beschermt 24 uur lang tegen lichaamsgeuren en transpiratie.

Klinisch bewezen resulaten en dermatologisch getest.

Sanex Advanced AtopiCare Deodorant Spray

Sanex Advanced AtopiCare Deodorant Spray

Kalmeert overgevoeligheid en verzacht irritaties

De hypoallergene en alcoholvrije formule is verrijkt met huid identieke lipiden en verzachtende ingrediënten, om zo irritaties te kalmeren en overgevoeligheid te verzachten. De deodorant spray beschermt 24 uur lang tegen lichaamsgeuren en transpiratie.

Klinisch bewezen resulaten en dermatologisch getest.